Kategorier
Andet

Wolt Promo Code

Her får du med det samme vores Wolt Promo Code:

HURTIGWOLT

Wolt er det helt nye hit i Danmark. Cykelbudene med de firkantede blå tasker cykler non-stop rundt i de større byer. Nu er Wolt faktisk begyndt at køre rundt i de lidt mindre storbyer som Roskilde og forstæderne som Kongens Lyngby og Gentofte. Du kan naturligvis både benyttet denne Wolt Promo Code uanset om du hører til i en af de store byer eller en af de lidt mindre.

wolt promo code

Foodiees favoritter på Wolt

Her kommer min helt personlige liste med favoritter fra København.

  • Hooked på Nørrebro – Supernice fiskerestaurant – det er en kæde og findes andre steder i København, men det er Nørrebro Hooked, som jeg har direkte erfaring med!
  • Souls i Indre By – Hvis du er veganer, så er det her noget af det bedste du kan komme til at opleve! Det er sundt, det er plantebaseret og det er drønlækkert!
  • Nepali Bhanca på Frederiksberg – Det nepalesiske køkken minder meget om det indiske køkken, men med et twist. Nepali Bhanca er en af de bedst ratede restauranter på Frederiksberg, og det ikke uden grund. Det er superlækkert!
  • Bêp Viêt i Indre By – Her kan du finde en masse lækre vietnamesiske retter, og jeg kan anbefale så mange af dem. Hvis jeg skulle udvælge en favorit, så skulle det være nuddelsuppen Pho med oksekød.

FAQ om Wolt Promo Code

I hvilke byer kan du få leveret med Wolt?

Købehavn, Århus, Ålborg, Odense, Esbjerg, Roskilde, Lyngby og Gentofte.

Hvor lang tid kan du bruge denne Wolt Promo Code?

Efter du har indtastet den, så gælder den på din første bestilling med takeaway, som du bestiller indenfor 1 måned.

Hvordan bruger man rabatkoden?

Du åbner din Wolt App på din mobil, og her klikker du på tandhjulet i øverste højre hjørne af App'en. Her klikker du på "Indtast Wolt promokode", og herefer indtaster du "HURTIGWOLT" i feltet.

Kan denne promokode benyttes af andre?

Denne promokode "HURTIGWOLT" kan kun benyttes 1 gang per person, men du er velkommen til at sende den videre, så andre også får muligheden for at bruge den. Dog kun 1 gang per person.

Hvor mange penge er denne kode værd?

Denne promokode giver altid det højest mulige. I skrivende stund sparer du 25 kroner på din næste bestilling med denne kode.

Du kan også læse mere om Wolt rabatkoder hos Kobstaden.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *