Categories
Andet

Sådan forbereder du dit næste middagsselskab

De fleste af os madentusiaster har nok prøvet at være vært for et selskab på et eller andet tidspunkt i vores liv, og vi kender derfor også til de udfordringer, der er involveret, når man skal afholde et middagsselskab. Menuen skal bestemmes, maden skal indkøbes og forberedes, huset skal rengøres og klargøres, bordet skal dækkes og på selve dagen skal maden selvfølgelig laves. Det kan altså godt virke lidt uoverskueligt at være vært, og vi vil derfor i denne guide hjælpe dig med at få et overblik over, hvornår du skal begynde forberedelserne, samt hvad forberedelserne skal bestå af.

Bestil maden udefra

Du kan spare utrolig meget tid og energi ved at bestille maden udefra. Mange af de ovennævnte udfordringer opstår nemlig, når menuen skal planlægges og laves. Selvom det kan være hyggeligt at stå og forberede mad hele dagen op til, at gæsterne ankommer, så er det knap så sjovt, når først aftenen går i gang. Du render frem og tilbage fra køkkenet for at forberede den næste ret, imens dine gæster sidder og hygger sig omkring bordet. Der findes et væld af muligheder, når det kommer til cateringfirmaer, der leverer mad ud af huset, så du skal blot beslutte dig for, hvilken slags menu du er til. Skal du holde julefrokost, bør du lede efter en julemenu ud af huset, skal du afholde årets nytårsaften, er det højst sandsynligt en nytårsmenu, du er på udkig efter og er det blot et middagsselskab uden tema, kan du gå efter en simpel treretters menu eventuelt i årstidens tegn.

Gør noget ekstra ud af bordet

Selvom det måske kan virke overflødigt, så er borddækningen en vigtig del af et middagsselskab. Bordet er det første, dine gæster ser, når de træder ind i spisestuen, hvor aftenen sandsynligvis foregår. Et veldækket bord viser, at du som vært har overskud, og det sender også et signal til dine gæster om, hvad de kan forvente resten af aftenen. Hvis borddækningen udstråler elegance og kvalitet, vil det altså præge dine gæsters oplevelse af maden, vinen og dit værtskab i løbet af aftenen. Undlad eventuelt dugen og læg en bordløber ud, pynt med rustikke grene på bordet samt bind små, fine blomster omkring servietterne, således opnår du et rustikt og elegant udtryk i din borddækning. 

Husk snacks

Selvom du har bestilt maden udefra, og der måske venter dine gæster en stor femretters menu, bør du ikke springe snacksene over. Stil gerne nogle lette og appetitvækkende snacks frem til når dine gæster ankommer, så der er noget til de sultne sjæle, som gerne vil have noget salt til velkomstdrinken. Det kan eksempelvis være hjemmesaltede mandler eller blot nogle lækre chips. Folk har forskellig sult, så du kan godt komme til at opleve, at nogle af dine gæster ikke bliver mætte af menuen, og derfor er det altså en god idé at have snacks stående på bordet hele aftenen.

Categories
Andet

Disse 4 ting skal man have styr på når man har en lille en på vej

Der er meget man skal have styr på når man venter. Og der er allerede meget man skal stå og jonglere med når man er voksen. Allerede skal man stå og tænke på familie, bolig, mad, arbejde og venner. Derpå skal man nu også tænke på bleer, sutter, barnevogne og meget mere. Så læs videre og find ud af hvad man burde have styr på før babyen kommer.

Find den rigtige barnevogn

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige barnevogn, der passer alle ens behov. For en barnevogn skal nemlig ikke kun passe ens babys behov, den skal nemlig også passe ens egne behov. En baby skal egentlig ikke have meget ud af en barnevogn. Barnevognen skal jo bare være sikker og behagelig tilpas. Men det er jo en selv der skal slæbe barnevognen rundt, og skubbe den rundt. Det kunne jo være at man er glad for at løbe, og man så gerne vil have en barnevogn man kan gå ud og løbe med. Eller måske vil man gerne have en barnevogn, der også kan bruges som et bilsæde. Eller en barnevogn der folder sammen.

Hvad med værelset?

Børneværelset skal jo også  være klar når den lille ankommer. Og ens baby kommer til at bruge meget tid i deres værelse. Babyer sover en del, så de kommer til at bruge meget tid i deres seng. Og man burde sørge for at babyværelset har alt ens baby kunne have brug for. Så der skal ikke kun være en seng. Der burde også være et puslebord, et klædeskab og måske endda noget babyvenligt legetøj. Og når man alligevel er i gang så kan man godt give væggene et nyt lag maling.

Et varieret udvalg

Det er vigtigt at man har et varieret udvalg af alt, når babyen kommer. Babyer er små, men de har brug for rigtig meget. Så der er vigtigt at man har masser af tøj klar, for man ved aldrig hvornår en baby skal have et hurtigt tøjskift. Man skal også have masser af klude, vaskeklude og bleer klar. For babyer kan også svine rigtig meget. Der skal også være masser af legetøj, for babyer kan også vælge at kede sig rigtig hurtigt, og hvis de ikke underholdt så vælger de at græde.

Hvad med bæredygtigheden?

Bæredygtighedsbevæglsen har også været ind over forældre og babyer. Så hvis man gerne vil være lidt mere bæredygtig i opdragelsen af ens barn, så er det helt klart en mulighed. Man kan jo selvfølgelig købe babytøj, klude og sengetøj af økologisk bomuld. Men kan kunne gå et skridt længere. Brug stofbleer i stedet for engangsbleer. Køb legetøj af træ eller silikone, i stedet for plastik. Man kunne endda købe alt hvad man har brug for fra genbrug, så kan man også spare en del penge. Så der er helt klart plads til bæredygtighed i ens opdragelse af ens baby. 

Categories
Uncategorized

Sådan kan du få et bedre forhold til dine naboer i opgangen

Hvis du bor i København, så er der god sandsynlighed for, at du også bor i opgang sammen med en masse andre mennesker. Sådan er det for det meste, når man bosætter sig i en storby. Det er klart, at det er rarest at bo et sted, hvor man har det godt sammen med dem, man bor med. Det er ikke fordi, at man behøves at være super gode venner, men det er vigtigt, at der ikke er dårlig stemning, når man f.eks. møder en nabo i opgangen. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvordan du kan sørge for, at du får et godt forhold til dine naboer i opgangen.

Trappevask i København: Renlighed er godt

Når man bor i en opgang sammen med andre mennesker, så er det klart, at opgangen er noget, der er et fælles ansvar at holde rent. Det er forskelligt, hvordan folk sørger for, at dette sker. Der er f.eks. mange steder, hvor beboerne i opgangen skiftes til at gøre trappen ren. Det kan også være en løsning, men der er bare den udfordring, at der altid er nogen, der er bedre til at gøre det end andre. Det er noget, der hurtigt kan være med til at skabe dårlig stemning på gangen, og derfor kan det være en idé, at man sammen bestiller noget professionel trapperengøring i København for eksempel, så det ikke er noget, der giver skridninger mellem naboerne. 

Det er heldigvis ikke så svært at finde Trappevask København, og det behøves heller ikke at være så dyrt. I er jo også mange, der deler regninger, så det er noget, der hjælper en hel del. Det kan være, at du skal spørge mennesker i din opgang, om de kan være med på at kigge nærmere på trappevask i København?

Inviter over på kaffe og kage

Du kan også gøre en større indsats for, at du kommer til at kende dem, du bor på opgang med. Det er trods alt rart, at man ved, det er nogle ordentlige mennesker, der bor der. Hvis du gerne vil give et godt indtryk og skabe relationer, så er det altid en god idé at tage initiativet til at invitere naboer over på kaffe og kage. Hvis du er en rigtig foodie, så kan det være, at du er vild med at bage, og så er det jo helt perfekt.

Vær den gode nabo

Men hvis der er noget, man virkelig kan gøre for at sikre, at man har et godt forhold til sine naboer, så er det at sørge for, at man selv er en god nabo. Det kan du f.eks. gøre ved ikke at larme for meget, ved at hænge en seddel op, hvis du skal holde en fest og ved at sørge for, at du ikke roder ude foran din dør. Det er til gengæld også noget, du nemt kan forvente af de andre, der bor i opgangen. Det kan være, at du skal i gang med at skabe gode relationer til de andre i din opgang?

Categories
Drinks

Sådan kan du holde middag i hverdagen

Synes du også, du godt kunne trænge til, at der skete lidt mere i hverdagen? Måske du holder af at holde middagsselskaber for dine venner og familie. Men så kender du måske og til, at det ofte bliver sent, og du tænker måske derfor, at det ikke er noget, du kan gøre i hverdagen. Men frygt ej – i denne artikel kan du blive klogere på, hvad du kan gøre af tiltag for at sørge for, at du kan holde middagsselskab i hverdagen.

Undgå alkoholen

En af grundene til, at det kan være svært at holde middagsselskab i hverdagen, er, at man kommer til at drikke alkohol, når man holder middag. Det er bare lækkert, at man lige kan få et glas vin sammen med maden. Men der er ingen, der siger, at du behøves at drikke vin med alkohol. Hvis du gerne vil undgå at have tømmermænd dagen efter, så kan du med fordel vælge en alkoholfri vin. Der er meget alkoholfri vin, der smager godt, og som du med fordel kan bruge til dit middagsselskab i hverdagen, så du er frisk til at tage på arbejde dagen efter.

Aftal et tidspunkt, aftenen slutter på

Det kan også være meget afstressende, at man på forhånd laver en aftale om, hvor længe aftenen varer. Det kan måske også være meget rart for de andre, hvis de også har jobs, som de skal op på dagen efter. Det er i hvert fald noget, du kan prøve at foreslå, og så kan du altid se, hvordan det bliver taget imod. Det kan godt være rart, at man ved, hvornår det slutter, og det kan også betyde, at man har mere overskud til at invitere en anden gang.

Frem med brætspillet

Man kan også sørge for at skabe en bestemt stemning ved at sætte de rette ting frem på bordet. Hvis man f.eks. spiller brætspil, så er det ikke fordi, at aftenen lægger op til, at det bliver en vild fest, hvor man har tømmermænd dagen efter. Hvis du ikke selv har så mange brætspil, så kan du altid spørge dine gæster, om de har mulighed for at tage noget med, der er sjovt at spille. Det er ellers altid en god idé, at man har nogle brætspil i hjemmet, for det er altid fedt, at man har et spil, man kan tage frem, så man har en god aktivitet at give sig til sammen med sine venner. 

Categories
Andet

Spisestue – Få plads til de store kulinariske oplevelser

Går du op i madlavning? Vil du gerne kunne dele din glæde ved mad med andre? Så skal du have en spisestue, der giver plads til netop at dele både de store og små kulinariske oplevelser med dine gæster.

Det kan være en god idé at indrette et rum, hvor fokus er på at sidde om bordet og nyde skøn mad sammen. På den måde vil hverken du eller dine gæster nemlig blive distraheret, og derfor kan maden også få lov til at fylde mere.

Hvis du vil indrette en flot spisestue, så læs med her, for nogle gode ideer til hvordan du kan gøre det.

Få et spisebord med plads

Det vigtigste møbel i din spisestue må næsten være spisebordet. Det er nemlig omkring bordet, at du vil kunne sidde med maden. Bordet kan dog også bruges til mange andre ting end bare at sidde omkring.

For det første kan bordet bruges til at stille forskellige retter. På den måde kan folk selv tage af de ting, som de helst vil have.

Du kan også bruge bordpladsen til at stille nogle af de drikkevarer, der kunne passe til de retter, som du og dine gæster skal indtage i løbet af aftenen.

Efter maden kan spisebordet også bruges til forskellige former for underholdning, som for eksempel spil eller andet, som kunne høre til et godt middagsselskab.

Alt dette betyder, at det kan være en fordel at vælge et spisebord med rigelig plads. Vil du have gode råd til at finde det perfekte møbel til din spisestue, så se mere her.

Find gode spisebordsstole

Når du planlægger at sidde rundt om bordet med dine gæster en hel aften, så er det også vigtigt, at du får nogle gode stole, som I kan sidde på.

Du skal for det første finde nogle stole, som kan passe til det spisebord, du vælger. Derudover må de også meget gerne passe til den øvrige indretning, så du skaber en harmonisk indretning i spisestuen, der ikke forstyrrer dig og dine gæster under middagen.

Udover det er det også vigtigt, at du finder nogle gode stole. Det skal helst være nogle stoler, som du sidder godt i. På den måde bliver det nemlig langt nemmere at blive siddende hele aftenen og nyde hver ret uden en trang til at rejse dig.

Lav plads til drikkevarer

Som en person, der går op i madlavning, så ved du sikkert også allerede, at der skal serveres passende drikkevarer til den mad, som du serverer.

Selvom nogle mennesker måske foretrækker at drikke noget særligt, så er det også vigtigt at tage højde for, hvad der passer til maden. På den måde kan du nemlig fremhæve noget af det bedste ved en given ret.

For at kunne servere de bedste drikkevarer bør du også lave plads til dem. Det kan du gøre på flere måder, for du kan blandt andet finde plads til dem…

  • I et barskab
  • På en barvogn
  • På spisebordet
  • I en minibar
  • I en vinreol

For at finde det bedste sted at opbevare dine forskellige drikkevarer er det i øvrigt en god idé, at du tager højde for, hvilke drikkevarer det vedrører. Vin skal for eksempel helst opbevares på et tørt og køligt sted, og derfor er det måske i en vinkælder, det vil være bedst at stille flaskerne.

Lad maden fylde mest

Der findes naturligvis mange måder, du kunne vælge at indrette et rum på. Derfor handler det også i høj grad om at vælge det, der passer på din personlige stil.

Når det er sagt, så kan du altid overveje at lave en forholdsvis minimalistisk indretning. Det er måske ikke i spisestuen, at du skal hænge et fladskærms-TV eller stille masser af møbler. Det er nemlig noget, der kan fjerne fokus fra det, der er vigtigst – nemlig maden og menneskene.

Du kan sagtens tillade dig at nøjes med et spisebord, spisestole, måske et gulvtæppe og lidt kunst på væggene i spisestuen. Når du gør det, så vil maden nemlig få lov til at fylde mere, og det er vel i sidste ende det, det hele handler om.

Der kan selvfølgelig også være plads til personlighed i en minimalistisk indretning.

Categories
Uncategorized

Lækre opskrifter til vegansk festmad

Skal du holde en vegansk festmiddag, og vil du gerne give dine gæster den lækreste veganske middag? Her er vores top 6 opskrifter på lækker vegansk festmad, der kan bruges til diverse anledninger som bryllupper, konfirmationer, receptioner, firmafester og lignende. Der er både opskrifter, der kan bruges som forret, hovedret og dessert.

Nedenstående veganske retter kan bruges uanset om du allerede er veganer eller blot ønsker at prøve det og blive inspireret. Retterne er nemme at lave, velsmagende samt både mætter og tilfredsstiller dine smagsløg.

Hvis du ikke selv vil stå i køkkenet og forberede den veganske festmad, så kan du nemt og hurtigt få den leveret lige til døren. Til at finde den bedst mulige veganske menu til din fes,t anbefaler vi at bruge EventButler, der nemt giver et overblik ved, at du kan modtage 3 tilbud fra steder, der kan levere mad ud af huset til enhver anledning. 

Veganske forretter til fest

Forretten er det første måltid din gæster smager, og derfor skal den veganske forret selvfølgelig sidde lige i skabet og smage himmelsk. Her er vores to bedste forslag på veganske forretter til din fest.

Selleri-cannelloni med trøffelsvamp, fritterede salvieblade og ristede mandler

De små selleriruller er super lækker og nem vegansk festmad. Selleriskiverne skæres og koges dagen før, de skal serveres og trøffelsvampene kan også laves dagen forinden. Så alt, der skal gøres på selve aftenen, er faktisk at samle rullerne før servering.

Rødbedecarpaccio

Denne ret er smuk, smagfuld og nem at lave. Alt du behøver er rødbede, kapers, olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.

Først skræller du rødbederne og skære dem i tynde skiver, hvilket bedst gøres på et rivejern. Herefter lægges de skivede rødbeder i en pose som du blander med olivenolie og balsamicoeddike og massér godt sammen. Herefter lader du posen ligge køleskabet natten over. Ryst gerne posen i ny og næ for at sikre, at marinaden kommer godt rundt. 

Før anretning hældes marinaden fra og rødbedeskiverne fordeles pænt i et tyndt lag på små tallerkener eller et stort fad. Derefter drysses de anrettede rødbedeskiver med havsalt, kapers og peber. Et tip er at servere lækkert frisklavet brød til.

Veganske hovedretter til fest

Når gæsterne har fået en dejlig forret, så er de helt sikkert sultne efter at smage mere lækker vegansk festmad. Derfor har vi listet vores to bedste forslag på veganske hovedretter til din fest.

Risotto med østershatte og grønne bønner

Risotto kan laves på mange måder, men denne variant er klart vores favorit. Du starter med at rense og hakke svampene groft. Derefter skærer du bønnerne skrå i ca. ½ cm. Dernæst steges svampene, hvor vand, bouillon og ris tilsættes og det bringes op og koge. Du lader retten stå og simre uden låg, mens der jævnligt røres i retten samt tilsættes vand lidt ad gangen i takt med at det forsvinder i retten. Samtidig med det, tilsættes gærflager og halvdelen af bønnerne. Lad det simre videre og tilsæt vin til sidst. 

Steg imens presset hvidløg sammen med den resterende halvdel bønner i olie og vend det med citronsaft og salt. Slutteligt smages risottoen til med salt og peber samt pyntes med de stegte bønner på toppen.

Bagt rodfrugtsalat med grov ærtepuré og sprøde jordskokkechips

Vinterens rødder kommer virkelig i spil her med denne lækre veganske vinterret, der passer til enhver festlig lejlighed. 

Retten kan med fordel serveres med brød eller en bagt kartoffel. Både ærtepuré, jordskokke chips (opbevaret i lufttæt beholder) og bagte rodfrugter kan med fordel laves i forvejen, så du blot skal samle salaten, når den skal anrettes. 

Veganske desserter til fest

Desserten er det sidste måltid på aftenen, og derfor skal det selvfølgelig også være mindeværdigt.

Bærdrømme

Bærdrømme har sødme, syrlighed og et twist af lakrids, der kun kan imponere dine gæster. Til at lave retten skal du bruge fuldkornshvedemel, sukker, plantemargarine, salt, soyapiskefløde, friske bær og lakridspulver.

Først tændes ovnen på 175 grader. Herefter smeltes margarinen og blandes sammen med hvedemelen, salt og sukker og laves til en fast dej. Herefter deles dejen i lige store stykker svarende til det antal af bærdrømme, der skal laves (dvs. skal du servere 8 bærdrømme skal du lave 16 bærdrømme). Disse trilles først til kugler, der lægges på en bagepapirbeklædt bageplade og presses derefter helt flade, så de bliver 8-9 cm i diameter. Småkagerne bages ved 175 grader i 10 min. til de er gyldne og afkøles herefter på en rist.

Bærrene renses og lidt stilles til side, da de skal bruges til pynt, og resten moses. Dernæst piskes fløden til skum. Herefter vendes de mosede bær i skummen. 

Nu er du klar til at anrette. Du finder en desserttallerken og placer en småkage på hver af dem. Herefter fordeler du bærskummen ligeligt på hver af småkagerne (gem dog en smule til toppen) og læg de resterende småkager ovenpå. 

Pynt nu bærdrømmene med bær og det resterende bærskum, drys lakridspulver henover og voila, du er klar til servere de lækreste veganske bærdrømme til dine gæster.

Hyldeblomst is

Dette er en meget simpel og lækker vegansk dessert til festen, men den smager sindssygt godt og friskt. Du skal blot bruge aguafaba, sukker, gurkemejepulver, citronsaft, plantepiskefløde, vaniljesukker og koncentreret hyldeblomstsaft. 

Du kan med fordel servere din hyldeblomst is med en lækker hjemmelavet kage eller små stykker frugt eller bær. 

Vegansk natmad til din fest

Der er også mange, der har spurgt os på, hvilken type vegansk natmad vi foretrækker, og her kan vi anbefale at lave hjemmelavede veganske hotdogs eller verdens bedste tomatsuppe.

Categories
Uncategorized

Mobilcovers bliver min fortrukne gave i år

Mobilcovers bliver min fortrukne gave i år 

Har du også svært ved at finde på en gaveideer i år? Jeg synes både det er en udfordring at finde på gaver til andre og i allerhøjeste grad er det svært at finde på ønsker til min egen ønskeseddel. Men så slog det mig – Mobilcovers er svaret på mine problemer. Alle har jo en mobiltelefon og mobilcovers er både praktiske og findes i alle mulige designs og former. Ja, selv materialerne er forskellige.                                                                                                                                                                               

Træt af gaveræset 

Jeg har ellers et ambivalent forhold til fødselsdage eller højtider. På den ene side er det superhyggeligt med familie, fest og pynt og småkager. Men selve gaveræset er jeg lidt træt af, især hvis det bare gælder om at vælge et eller andet objekt på en ønskeseddel, købe det, pakke det ind (hvis det ikke allerede bliver pakket ind i forretningen) og så overrække gaven. Jeg foretrækker at udtænke en personlig gave til hver enkel gavemodtager og det kan også godt lade sig gøre med mobilcovers som gaveobjekt. 

Mobilcovers med personligt touch 

I år har jeg besluttet, at min mor skal have et mobilcover med blomster og min svigerinde, der er veganer og går meget op i miljøvenlige og miljørigtige produkter, skal have et mobilcover fra Greylime. Mobilcovers fra det mærke er nemlig fremstillet af frø og plantefibre og altså helt uden plastik, hvilket er med til at nedsætte CO2 aftrykket. Helt genialt og helt i min svigerindes ånd. Min lille niece har også allerede en mobiltelefon, så jeg må på jagt efter et sødt mobilcover med små dyr. Hvis jeg ikke kan finde det, må hun have et af de der Fashioncovers fra Ideal of Sweden. De er også bare så lækre og oser af luksus og glamour. Lige noget for en lille prinsesse. Min far slipper – han får en bog – eller måske skulle han have et abonnement til Mofibo. De der bøger kan godt være hyggelige, men de fylder. 

Categories
Uncategorized

Har du problemer med for meget os i køkkenet?

Så skal du læse med her, for du vil uden tvivl finde en god løsning, næsten med det samme. Er din emhætte i forvejen gammel og slidt, og kan den næsten ikke suge al osen væk, hver gang du forsøger at lave lækker mad? Så er det nok på tide med en ny, for der er ingen grund til at lave god mad med dårlige redskaber. Det gælder også din emhætte, som også er et redskab i dit køkken, selvom du ikke lige holder den mellem dine hænder, eller svinger den på samme måde som din kødhammer. Faktisk er en god emhætte vigtigere end de fleste lige tænker over. Den sørger for at holde dit køkken, og resten af dit hjem, renere eller i hvert fald nemmere for dig at gøre rent i det store billede. Hvis du skal skifte din emhætte, og måske endda din kogezone, hvorfor så ikke skifte til en kogezone med integreret emhætte?

Det nye sort sørger for, at du ikke ser sort

Hvis du investerer i en kogezone med en integreret emhætte, så bliver madlavning for dig pludselig nemmere. Foruden det faktum, at du ikke længere skal bekymre dig om at slå hovedet ind i emhætten, hver gang du skal nærstudere, om der er klumper i sovsen, så skal du heller ikke længere bekymre dig om at rengøre store filtre hele tiden. Selvfølgelig skal en integreret emhætte stadig rengøres, men nu er det en sammenhængende rengøring med resten af kogepladen. En anden fordel er, at osen ikke når at stige for meget til vejrs, så du ikke kan se gryderne for bare os. Den integrerede emhætte i din kogezone arbejder hårdt for, at du kan se, hvor meget krydderi din gryderet trænger til. Den integrerede kogezone hjælper til, at dine briller ikke dugger til, så du stadig kan læse det med småt i kogebogen.

Det rette udstyr hjælper til en bedre middag

Hvis man har det rette udstyr, så er der ingen tvivl om, at det bliver sjovere at lave mad i sit køkken. Når det er sjovt at lave mad, så bliver maden også bedre, og den smager bedre. Derfor er det vigtigt, at køkkenudstyret er helt i orden, så det kan inspirere dig til at lave den lækreste og mest indbydende mad. Ikke blot til dig selv, men også til dine venner og familie.

Categories
Andet

Den perfekte candlelight dinner

Den verdenskendte scene fra Disney klassikeren Lady og Vagabonden er den ypperligste og mest romantiske candlelight dinner i nyere filmhistorie indenfor tegnefilmsgenren. Det søde hundepar sidder udenfor en italiensk restaurant ved et lille bord under stjernehimlen, mens de spiser spaghetti bolognese med ekstra kødboller. Lady er så bly og genert, så hun kigger væk det meste af tiden, men hvis en hund kunne rødme, er det mere det, der er på spil. Hun er åbenlyst forelsket i Vagabonden, og da de kommer til at spise af den samme spaghetti, der ender i det berømte og uventede kys, er alle hjerter smeltet for længst.

Sig det med lys og romantiske scorereplikker

Ja, der er bare noget med hele stemningen omkring den filmscene, som man gerne ville efterligne, hvis man skulle score en lækker partner. Det er aftenen, de levende lys og den dejlige mad. Alle sanser er på spil, når man ser på den dejlige mads farver, dufter alle duftene fra maden, og så tilmed ser på en underskøn partner ovre på den anden side af bordet. Hvis denne romantiske candlelight dinner bliver suppleret af nogle romantiske scorereplikker er der god chance for, at stemningen bare bliver løftet endnu mere. Men pas på, du skal ramme plet med dine romantiske scorereplikker, hvis de skal virke.

Hvad er den perfekte candlelight dinner?

Der er selvfølgelig mange variationer af den perfekte candlelight dinner. Typen af middag kommer an på smag og behag, personlige præferencer og livsstil. Vi vil her komme ind på nogle forskellige muligheder, der hænger sammen med, hvilken type person man er, og om man foretrækker at være udenfor eller indenfor. Er man den aktive, udendørs fritidslivstype, der elsker at vandre i alt slags vejr? Eller er man mere til indendørs aktiviteter, hvor man kan klæde sig i sin nyeste yndlingskjole og dertilhørende smykker?

Candlelight dinner i månens skær  

Er man den udendørs fritidslivstype, der elsker at være ude i naturen, kan man med fordel lave den perfekte candlelight dinner udenfor. Man kan vælge et smukt landskab, der taler til en. Det kan være en smuk og grøn skov ved en skovsø eller ved stranden, hvor havet bruser og sandet knitrer mellem tæerne. Her kan man medbringe en dejlig picnickurv med hvidvin, rødvin eller champagne, et par høje glas samt lækker mad. Den lækre mad kan være små canapeer, pølsehorn, tærtestykker, rejemadder, indbagt laks eller andet lækkert, koldt mad, der ikke behøver at blive varmet op. Hvis romantikken skal have et ekstra løft, kan man også tage et smukt tæppe med, et par lanterner og nogle flotte servietter. Dæk bordet ude i naturen og din (potentielle) partner vil være solgt.

Candlelight dinner i en smuk restaurant

Er du eller I mere typerne til indendørs aktiviteter, kan den perfekte candlelight dinner også finde sted på en udsøgt restaurant, hvor der er dækket smukt op med levende lys og smukke blomster på bordet. Her kan I bare nyde at lade jer betjene og bestille lige præcis den mad, I allermest har lyst til. Hvis I håber på, at middagen fører til noget mere, kan I jo altid vælge at bestille spaghetti bolognese…

Categories
Andet

Hvorfor vælge en firmafrokostordning i Købehavn?

Hovedstaden må siges at være kendetegnet ved blandt andet dens størrelse og de mange muligheder, der findes. Her er der sjældent en mangel på noget, og du vil aldrig være langt fra noget, som dit hjerte kunne begære. Det gælder ikke mindst mad.

Her findes nemlig restauranter og spisesteder, som serverer mad fra alle verdens dele, og med leveringmuligheder i alle afskygninger er den altid kun et klik væk.

Når der er så mange muligheder, hvorfor så vælge en firmafrokostordning? Det er der faktisk flere gode grunde til.

Servér en sund frokost for dine medarbejdere

Bare fordi noget er lækkert, så er det ikke nødvendigvis sundt. Det kan være helt fint at få en pizzaslice en gang imellem, men det bør ikke ske hver dag.

Når fristelserne altid ligger for dine fødder, så er det svært at sige nej. Hvis du derfor sørger for en større fristelse i form af en lækker, varieret og ikke mindst sund firmafrokostordning, som du kan finde på Able.dk, så kan du også sørge for mere sundhed blandt dine medarbejdere.

Mindre fokus på frokostpausen

I frokostpausen skal der være plads til at holde lidt fri fra arbejdet. Derfor skal frokostpausen altså heller ikke fylde i arbejdstiden. Det kommer den bare let til, hvis dine medarbejdere i løbet af dagen skal tage stilling til, hvad de vil have at spise.

Det behøver de heldigvis ikke, hvis de får serveret en frokost. Så kan arbejdstiden bruges på at arbejde, og pausen på at holde pause.

Et mødested

Mad har altid været noget, som mennesket har samlet sig om. Her er der plads til at være nærværende.

Derfor bliver en fællesfrokost også noget, som dine medarbejdere kan samles om. Her kan de mødes og snakke om løst og fast. Det kan være med til at give et godt sammenhold blandt kollegaer og i sidste ende styrke virksomheden.

Dette indhold er sponsoreret