Kategorier
Andet

3 gode råd til, hvordan du kommer i gang med en sundere livsstil

Måske du har lagt mærke til, at der ryger lidt for mange snacks ned i løbet af en dag. Måske har du også bemærket, at det er ret længe siden, at du har været nede i fitnesscenteret.

Du ønsker virkelig meget at få nogle sunde vaner, men det kan være meget svært, hvis du ikke indstiller dig på, at det skal være anderledes. Du føler dig dog klar til at lave det om, og du ønsker både at levere sundere i forbindelse med din kost, men du ønsker også at bevæge dig mere.

Vi giver dig 3 gode råd i denne artikel.

1. Gør bevægelse til en del af din hverdag

Det kan være en god idé at gøre det til en rutine at bevæge sig. Du kan sætte det fast ind i din kalender 3-4 gange om ugen, at her skal du træne. Du kan skifte lidt rundt og finde ud af, hvilken motionsform, der passer dig bedst. For nogle kan det være at hoppe på en spinningcykel, mens det for andre er sjovere at begynde at danse.

2. Hold øje med hvad du spiser

Det er faktisk sådan, at du i princippet kan spise alt, hvad du vil. Det handler meget om at holde øje med mængden. En kiks gør ikke så meget, men hvis du spiser en hel pakke på en gang flere gange om ugen, er det mere problematisk. Bare det at blive mere opmærksom på kosten, er allerede et godt skridt i retningen af en sundere livsstil.

3. Alting med et smil

Alle ændringer er svære, og det er derfor heller ikke nemt sådan at omlægge sin kost på den måde. Dog er det noget, som du helt sikkert selv vil ende med at værdsætte i sidste ende, fordi du får mere energi og overskud.

Kategorier
Uncategorized

Det er vigtigt med legetøj til børn

I en verden, hvor digitaliseringen på mange måde fylder meget, kan man nogle gange glemme de gode, gamle, analoge midler – særligt når det drejer sig om børnene. Børnene begynder at få tablets, telefoner og fjernsyn i en tidligere og tidligere alder, og det tager selvfølgelig noget af opmærksomheden fra legetøjet.

Men det er vigtigt ikke at glemme, hvor vigtigt legetøj faktisk er for børn. Der er mange forskellige typer af legetøj, som vil bidrage til forskellige, gode ting i barnets opdragelse, og det må man ikke undervurdere – derfor er mere legetøj godt, og gerne noget nyt og eksperimenterende.

Udvikling af nysgerrighed, kreativitet og motorik

Der er mange ting, som fylder i barnets dannelse, og som er med til at udvikle barnet helt fra de første år, og en af de ting er faktisk også legetøj. Legetøj virker måske umiddelbart som noget, der primært er til for at underholde, men det kan også så meget andet.

Når børn leger – og det er næsten uafhængigt af typen af legetøj – så vil de også helt naturligt bruge deres fantasi og kreativitet. Men derudover findes der også en masse legetøj, der med sine former, farver og lignende er med til at udvikle barnets motoriske evner – og det er også vigtigt for barnets udvikling. Derfor bør man ikke undervurdere vigtigheden af rigtigt, fysisk legetøj.

Meget forskelligt slags legetøj

Der findes rigtig mange forskellige typer af legetøj, og her kan man så diskutere, om der er noget, der er bedre end andet. Som tidligere nævnt findes der det såkaldte “motoriske legetøj”, som netop er lavet til, og som bliver brugt til at udvikle barnets motorik – så det må siges at være legetøj, som har et direkte formål. Så er der selvfølgelig også legetøj, som uden at være lavet med formålet om at være motorisk rent faktisk er det, og det kan nogle gange også være den slags legetøj, som er sjovere for barnet at lege med. Og hvis man rent faktisk skal få barnet til at lege med legetøjet, er det selvfølgelig også vigtigt, at det er noget, som barnet synes er spændende og sjovt at lege med – og det skader heller ikke hvis der er lidt variation i legen og legetøjet.

Prøv noget nyt med en babypakke

Det er altså en god ide at tage barnet med i beslutningen, når der skal købes legetøj. Men derudover kan det også være meget sjovt – både for børn og forældre – at overraske med noget nyt legetøj, som kan udfordre både motorik og kreativitet. Her kan I eksempelvis prøve med en babypakke, der giver lidt blandet udstyr, som både forældre og børn kan nyde godt af. Du kan eksempelvis finde en babypakke hos LittleUnBox, hvor der vil være lidt blandede ting. I en sådan babypakke vil man eksempelvis kunne finde noget babymad, lidt legetøj og lignende udstyr, som kan være rart at have, når man har et lille børn. Det er altså også en måde at få lidt variation i legen på.

Kategorier
Drinks

Køkkenet som samlingspunkt

Det er vigtigt at have et hjem, hvor man kan føle sig tryg, og hvor man har plads til at slappe af efter en lang dag. Køkkenet spiller ofte en central rolle i hjemmet, fordi det er her, vi tilbereder den næring der holder os i gang hele dagen. Det er måske ikke alle der er vilde med at lave mad, men det er alligevel noget, vi ikke kan komme uden om. Derfor kan det godt betale sig at investere i ordentlige hvidevarer og råvarer. På den måde sikrer du dig god tilberedning samt mad lavet af kvalitetsingredienser. Desuden er det også sjovere at lave mad, når man har et køkken, man er glad for, hvor man ved, at tingene fungerer som de skal – det kan være med til at øge motivationen. Hvis du i starten holder dig til at lave mad, som du elsker i forvejen, føles det mindre som en sur pligt, fordi du ved, at du kan glæde dig til din livret, når du er færdig. Du kan desuden udvide dit repertoire med nogle grundopskrifter der er nemme at lære – og nemme at lave – så du altid har et par ting, som du kan hive ud af ærmet. Det kunne være en simpel salat, som kan tilpasses til enhver lejlighed, eller grønkålschips, et alternativ til de usunde købesnacks.

Inspiration til lækker mad

Køkkenet er det helt store samlingssted for mange mennesker. Det er her vi samles for at lave mad, for at spise sammen eller for at fejre forskellige højdepunkter i vores liv, gerne med noget lækkert mad. Men med en travl hverdag kan det være svært at blive ved med at finde på spændende retter at servere for familien og vennerne. Her kan det være en stor hjælp at finde inspiration på nettet, hvor tusindvis af ideer og opskrifter er samlet. Det kan være med til at fjerne noget pres fra hverdagen, når man ved, at man altid kan finde inspiration til maden, hvad enten det er aftensmaden eller madpakken der er tale om. 

God drikkelse til maden

Til diverse sammenkomster og fester er det selvfølgelig ikke kun maden der skal spille – drikkelsen skal også være i orden. Det kunne eksempelvis være en god gin, specifikt udvalgt til at komplementere en dejlig ret med røget laks eller til at blande gode drinks med. Det hele skal jo gå op i en højere enhed. 

Kategorier
Andet

Sådan lever du sundere i din hverdag

Det kan være rigtig svært at leve sundt og sørge for, at man får en sund kost, hvis man ikke har været vant til at være opmærksom på det. En travl hverdag gør det kun sværere at leve sundt. For når man er træt og måske har lidt for travlt, så er det ofte der, hvor man kommer til at vælge den nemme, knap så sunde løsning, eller også så kommer man lige til at spise noget slik, fordi man simpelthen bare har brug for noget sukker til at holde sig selv i gang. Men det behøver ikke at være så svært at få en sund hverdag. Vi har her samlet tre gode råd, som du nemt kan implementerer ind i din hverdag, hvis du gerne vil leve lidt sundere.

Ingefærshot

Man kan godt sige, at det med at tage et ingefærshot om morgenen er blevet lidt af en trend. Du kan i dag købe forskellige slags ingefærshots i rigtig mange supermarkeder. Men der er en grund til, at det er blevet så populært. Der er nemlig rigtig mange gode ting i et ingefærshot. Ingefær er nemlig fyldt med gode vitaminer, som der blandt andet kan styrke dit immunforsvar. Så hvis du er en af dem, som der nemt kan blive syg og ofte har længere sygdomsperiode, når det bliver vinter, så kan det være en rigtig god ide at tage et ingefærshot hver morgen. 

Slankekur

Det kan være rigtig svært at holde en slankekur, når hverdagen bliver travl. For det kræver nemlig ofte lidt ekstra tid og energi at holde en slankekur. Heldigvis så er der mange nyere slankekure, som tager højde for, hvor svært det kan være at holde en slankekur i en travl hverdag. Derfor er der udviklet mange nye og nemmere slankekure, som eksempelvis 5 2 kuren, der er nemmere at følge i en travl hverdag. 5 2 kuren går egentlig bare ud på at faste i to dage, og resten af ugen kan du spise som normalt. I de to dag, hvor du faster, skal du helst holde dit indtag under 500 til 600 kalorier, for at den virker. Men det betyder til gengæld, at det kun er to dage, hvor du skal bruge den ekstra energi og tid på at følge en kur. 

Vand

Du har sikkert hørt en million gange, hvor vigtigt det er at drikke vand. Men det kan simpelthen ikke underdrives, hvor vigtigt det er at drikke vand. Kroppen har nemlig brug for en masse vand for at fungere. Hvis du er en af dem, som har svært ved at drikke så meget, som man gerne skal drikke på en dag, så kan det være, at du skal prøve at fylde en vandflaske op om morgenen, og så tage den med dig rundt hele dagen. På den måde bliver det nemlig meget nemt at se, hvor meget man har drukket i løbet af dagen. 

Kategorier
Andet

Disse ting er gode at vide, når du skal leje dit første hjem

Hvis du står og skal flytte hjemmefra, så kan det føles som en stor mundfuld, når du pludselig skal finde og skrive under på din første lejebolig. Det er dog langt fra lige så svært, som man måske skulle tro det er. 

Er du i tvivl om, hvordan processen foregår, og hvordan du eventuelt kan få hjælp til din boligjagt, så læs med herunder. Her får du nogle fif til, hvordan du lejer dit første hjem. 

Tjek lejekontrakten igennem 

Langt de fleste udlejere er selvfølgelig nogle søde og rare mennesker, som ikke er ude på at snyde dig. Men selv for de bedste kan der nogle gange kan der opstå fejl i en lejekontrakt, som i sidste ende potentielt kan komme til at koste dig mange penge. Derfor kan det være en god ide at få hjælp af en boligadvokat, som kan læse kontrakten igennem, inden du skriver under. 

Hjælpen fra en boligadvokat kan potentielt spare dig mange penge i det lange løb. Hvis du tænker ’hvad koster en boligadvokat?’ og meget mere, så kan du altid ringe ind til den boligadvokat, som du er interesseret i at få hjælp af og få et tilbud. Husk at du ikke skal betale noget bare for at ringe og få et tilbud.

Vær klar på, at ikke alt bliver, som du måske drømmer om

Mange har, når de flytter hjemmefra, en masse drømme om, hvordan deres første hjem bliver. Sandheden er bare den, at du måske ikke finder lige præcis den lejebolig, som du går og drømmer om. Derfor er det rigtig vigtigt, at du er klar på, at realiteten måske er en anden, end den du ønsker dig. 

Vær derfor åben over for de forskellige muligheder, som forskellige lejeboliger kan tilbyde dig. Når det dog er sagt, så skal du heller ikke gå for meget på kompromis, da det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit nye hjem. 

Det er dyrt at flytte 

Det kommer nogle gange bag på de unge, som flytter hjemmefra, men det er faktisk rigtig dyrt at flytte. Ikke nok med at du ofte skal betale både depositum og forudbetalt husleje, så skal du formentlig også ud og købe en masse nye møbler til dit nye hjem. 

Dermed kan det hurtigt løbe op i mange, mange tusinde, når du skal flytte. Det er ikke ualmindeligt, at du bare for at overtage din lejebolig skal lægge et beløb, der svarer til 6 måneders husleje i forudbetalt leje og depositum. Derfor kan det være en rigtig god ide at have en god opsparing, så du har råd til det hele og kan indrette dit nye hjem, som du har lyst til.

Kategorier
Uncategorized

Få hverdagen til at fungere med en nyfødt

Når man bliver forældre for første gang, så er det hele på mange måder en stor omgang, og man kan ikke rigtig bare falde tilbage i de gamle rutiner, fordi man netop har en lille baby, som man skal passe på hele tiden, og hvor det er dennes behov, som er de vigtigste. 

Derfor skylder man også sig selv at gøre hele hverdagen lidt nemmere, så man rent faktisk kan få det til at fungere, uden at det går for meget ud over hverken dig, din partner eller babyen. Det kan du få nogle tips til herunder.

En barnevogn: stiller mange behov

Det er en rigtig god ide at få udstyret i orden – måske endda inden at babyen overhovedet er kommet til. En type af udstyr, som næsten er uundværlig, og som på mange måder kan gøre hverdagen meget nemmere, er selvfølgelig en barnevogn.

Barnevognen er først og fremmest et rigtig godt sted at tage lur for den lille, men den gør det derudover også muligt at have baby med på farten, hvilket også er meget praktisk. Så kan du eventuelt have barnevognen med, når du skal ud og handle eller gå en lille tur. Så er baby nemlig hele tiden tæt på, og du kan stadig gøre de ting, som du normalt ville, og som du også kan have brug for – for eksempel det med at gå en tur. 

Nemme madløsninger

Derudover kan man også gøre noget for at gøre hele madsituationen nemmere for sig selv – det er nemlig ikke altid, at man lige har overskud til at stå hele dagen i køkkenet og lave mad til hele familien.

Her kan man eventuelt lave nogle store portioner af mad, som man fryser ned, og som man altid kan tage op, hvis man ikke synes, man har tid. Så kan man også bestille måltidskasser, eventuelt dem, hvor maden bare skal varmes op, så man ikke rigtig skal lave noget selv. Og så er det selvfølgelig også helt i orden med noget takeaway en gang imellem, hvis man ikke synes, at man kan overskue mere end det.

Hjælp hinanden

Hvis du er i den heldige situation, at du rent faktisk har en partner, som du er sammen med om dette barn, er I hinandens største gaver. At få et barn er skønt, men for mange er det også hårdere, end man lige skulle tro, og her er det altså rigtig skønt, hvis man kan være sammen om det hele og hjælpe hinanden, så det bliver en smuk og fantastisk oplevelse at blive forældre. Og selv hvis man ikke har en partner, som man kan trække på, har man sikkert nogle gode venner eller familie, som har rigtig meget lyst til at være en del af den lille babys liv, og som derfor også er klar på at hjælpe til, når det hele bliver for meget. De fleste har nemlig forståelse for, hvor meget man har at se til, når man er nybagter forælder.

Kategorier
Uncategorized

Lej et mødelokale, der passer til dine behov

Mangler du plads til det store møde eller den der forsamling, der ikke kan være på kontoret? Det kan ske – alt foregår jo ikke online længere, og du skal pludselig vænne dig til at se folk ansigt til ansigt igen. Men hvis du ikke har plads, så kan du heldigvis leje mødelokaler, der kan rumme alle de nye, eller velkendte, ansigter. Læs mere her!

Hvorfor skal du leje et mødelokale?

Et mødelokale er ikke kun til dig, der mangler plads på virksomhedens adresse. Nogle møder fungerer faktisk bedst væk fra virksomheden. Så er du nemlig sikret, at du ikke har en medarbejder eller kollega ude foran døren med et ’meget vigtigt spørgsmål’, når du prøver at diskutere vigtige emner med potentielle kunder eller samarbejdspartnere. 

Hvis kontoret er ved at blive renoveret, så er det også oplagt at invitere potentielle kunder ind i et lejet mødelokale. 

Her kan du finde et mødelokale København, der gør det både nemt og billigt at leje et mødelokale. Firmaet her giver dig mulighed for at leje deres lokaler på timebasis, så du kun betaler for den tid, du rent faktisk bruger lokalet. Så vælter det heller ikke budgettet, at du skal ud og leje et lokale. Det giver da mening!

Mødelokaler til anden brug

Måske står du ikke og mangler lige akkurat et mødelokale, men der er heldigvis mange andre ting, et sådant lokale kan bruges til!

Lokalerne på linket ovenover kan fx også bruges til behandlingsrum. Hvis du nu eksempelvis er massør eller noget lignende, er der nemlig plads til briks og andet udstyr. Det kan være, at du bare ikke lige har plads til alle kunderne en dag, eller også har du nogle kunder, der ikke har mulighed for at komme helt ud på din adresse. Så er det godt at have et alternativ, du kan tilbyde dem, så du ikke mister vigtig omsætning eller kunder. Det skal ikke være pladsen, der er problemet!

Til alle behov

Der findes mange forskellige slags mødelokaler, alt efter hvad dine behov er. Hvis du har brug for et kæmpe konferencelokale, hvor du kan samle hele ledelsen, så kan det helt sikkert lade sig gøre. Hvis du har brug for plads til en briks eller andet specielt udstyr, så er det bare det, du skal bede om! Måske har du faktisk ikke brug for ekstra plads, men derimod den fred og ro, et lejet mødelokale tilbyder. Så findes der heldigvis mindre mødelokaler, så du ikke skal sidde og høre din stemme give ekko, mens du prøver at have en vigtig samtale. Måske mangler du bare en enkelt kontorplads, du kan bruge nogle dage om ugen, så du kan få lavet dit arbejde færdigt i ro og mag. 

Altså: der er mødelokaler til enhver smag. Det eneste du skal have styr på, inden du lejer, er hvad du leder efter. Der er helt sikkert et mødelokale derude, der kan imødekomme dine behov. 

Nu er du helt klar til at leje dit eget mødelokale! Bare følg linket længere oppe. 

Kategorier
Andet

Sådan forbereder du dit næste middagsselskab

De fleste af os madentusiaster har nok prøvet at være vært for et selskab på et eller andet tidspunkt i vores liv, og vi kender derfor også til de udfordringer, der er involveret, når man skal afholde et middagsselskab. Menuen skal bestemmes, maden skal indkøbes og forberedes, huset skal rengøres og klargøres, bordet skal dækkes og på selve dagen skal maden selvfølgelig laves. Det kan altså godt virke lidt uoverskueligt at være vært, og vi vil derfor i denne guide hjælpe dig med at få et overblik over, hvornår du skal begynde forberedelserne, samt hvad forberedelserne skal bestå af.

Bestil maden udefra

Du kan spare utrolig meget tid og energi ved at bestille maden udefra. Mange af de ovennævnte udfordringer opstår nemlig, når menuen skal planlægges og laves. Selvom det kan være hyggeligt at stå og forberede mad hele dagen op til, at gæsterne ankommer, så er det knap så sjovt, når først aftenen går i gang. Du render frem og tilbage fra køkkenet for at forberede den næste ret, imens dine gæster sidder og hygger sig omkring bordet. Der findes et væld af muligheder, når det kommer til cateringfirmaer, der leverer mad ud af huset, så du skal blot beslutte dig for, hvilken slags menu du er til. Skal du holde julefrokost, bør du lede efter en julemenu ud af huset, skal du afholde årets nytårsaften, er det højst sandsynligt en nytårsmenu, du er på udkig efter og er det blot et middagsselskab uden tema, kan du gå efter en simpel treretters menu eventuelt i årstidens tegn.

Gør noget ekstra ud af bordet

Selvom det måske kan virke overflødigt, så er borddækningen en vigtig del af et middagsselskab. Bordet er det første, dine gæster ser, når de træder ind i spisestuen, hvor aftenen sandsynligvis foregår. Et veldækket bord viser, at du som vært har overskud, og det sender også et signal til dine gæster om, hvad de kan forvente resten af aftenen. Hvis borddækningen udstråler elegance og kvalitet, vil det altså præge dine gæsters oplevelse af maden, vinen og dit værtskab i løbet af aftenen. Undlad eventuelt dugen og læg en bordløber ud, pynt med rustikke grene på bordet samt bind små, fine blomster omkring servietterne, således opnår du et rustikt og elegant udtryk i din borddækning. 

Husk snacks

Selvom du har bestilt maden udefra, og der måske venter dine gæster en stor femretters menu, bør du ikke springe snacksene over. Stil gerne nogle lette og appetitvækkende snacks frem til når dine gæster ankommer, så der er noget til de sultne sjæle, som gerne vil have noget salt til velkomstdrinken. Det kan eksempelvis være hjemmesaltede mandler eller blot nogle lækre chips. Folk har forskellig sult, så du kan godt komme til at opleve, at nogle af dine gæster ikke bliver mætte af menuen, og derfor er det altså en god idé at have snacks stående på bordet hele aftenen.

Kategorier
Andet

Disse 4 ting skal man have styr på når man har en lille en på vej

Der er meget man skal have styr på når man venter. Og der er allerede meget man skal stå og jonglere med når man er voksen. Allerede skal man stå og tænke på familie, bolig, mad, arbejde og venner. Derpå skal man nu også tænke på bleer, sutter, barnevogne og meget mere. Så læs videre og find ud af hvad man burde have styr på før babyen kommer.

Find den rigtige barnevogn

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige barnevogn, der passer alle ens behov. For en barnevogn skal nemlig ikke kun passe ens babys behov, den skal nemlig også passe ens egne behov. En baby skal egentlig ikke have meget ud af en barnevogn. Barnevognen skal jo bare være sikker og behagelig tilpas. Men det er jo en selv der skal slæbe barnevognen rundt, og skubbe den rundt. Det kunne jo være at man er glad for at løbe, og man så gerne vil have en barnevogn man kan gå ud og løbe med. Eller måske vil man gerne have en barnevogn, der også kan bruges som et bilsæde. Eller en barnevogn der folder sammen.

Hvad med værelset?

Børneværelset skal jo også  være klar når den lille ankommer. Og ens baby kommer til at bruge meget tid i deres værelse. Babyer sover en del, så de kommer til at bruge meget tid i deres seng. Og man burde sørge for at babyværelset har alt ens baby kunne have brug for. Så der skal ikke kun være en seng. Der burde også være et puslebord, et klædeskab og måske endda noget babyvenligt legetøj. Og når man alligevel er i gang så kan man godt give væggene et nyt lag maling.

Et varieret udvalg

Det er vigtigt at man har et varieret udvalg af alt, når babyen kommer. Babyer er små, men de har brug for rigtig meget. Så der er vigtigt at man har masser af tøj klar, for man ved aldrig hvornår en baby skal have et hurtigt tøjskift. Man skal også have masser af klude, vaskeklude og bleer klar. For babyer kan også svine rigtig meget. Der skal også være masser af legetøj, for babyer kan også vælge at kede sig rigtig hurtigt, og hvis de ikke underholdt så vælger de at græde.

Hvad med bæredygtigheden?

Bæredygtighedsbevæglsen har også været ind over forældre og babyer. Så hvis man gerne vil være lidt mere bæredygtig i opdragelsen af ens barn, så er det helt klart en mulighed. Man kan jo selvfølgelig købe babytøj, klude og sengetøj af økologisk bomuld. Men kan kunne gå et skridt længere. Brug stofbleer i stedet for engangsbleer. Køb legetøj af træ eller silikone, i stedet for plastik. Man kunne endda købe alt hvad man har brug for fra genbrug, så kan man også spare en del penge. Så der er helt klart plads til bæredygtighed i ens opdragelse af ens baby. 

Kategorier
Uncategorized

Sådan kan du få et bedre forhold til dine naboer i opgangen

Hvis du bor i København, så er der god sandsynlighed for, at du også bor i opgang sammen med en masse andre mennesker. Sådan er det for det meste, når man bosætter sig i en storby. Det er klart, at det er rarest at bo et sted, hvor man har det godt sammen med dem, man bor med. Det er ikke fordi, at man behøves at være super gode venner, men det er vigtigt, at der ikke er dårlig stemning, når man f.eks. møder en nabo i opgangen. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvordan du kan sørge for, at du får et godt forhold til dine naboer i opgangen.

Trappevask i København: Renlighed er godt

Når man bor i en opgang sammen med andre mennesker, så er det klart, at opgangen er noget, der er et fælles ansvar at holde rent. Det er forskelligt, hvordan folk sørger for, at dette sker. Der er f.eks. mange steder, hvor beboerne i opgangen skiftes til at gøre trappen ren. Det kan også være en løsning, men der er bare den udfordring, at der altid er nogen, der er bedre til at gøre det end andre. Det er noget, der hurtigt kan være med til at skabe dårlig stemning på gangen, og derfor kan det være en idé, at man sammen bestiller noget professionel trapperengøring i København for eksempel, så det ikke er noget, der giver skridninger mellem naboerne. 

Det er heldigvis ikke så svært at finde Trappevask København, og det behøves heller ikke at være så dyrt. I er jo også mange, der deler regninger, så det er noget, der hjælper en hel del. Det kan være, at du skal spørge mennesker i din opgang, om de kan være med på at kigge nærmere på trappevask i København?

Inviter over på kaffe og kage

Du kan også gøre en større indsats for, at du kommer til at kende dem, du bor på opgang med. Det er trods alt rart, at man ved, det er nogle ordentlige mennesker, der bor der. Hvis du gerne vil give et godt indtryk og skabe relationer, så er det altid en god idé at tage initiativet til at invitere naboer over på kaffe og kage. Hvis du er en rigtig foodie, så kan det være, at du er vild med at bage, og så er det jo helt perfekt.

Vær den gode nabo

Men hvis der er noget, man virkelig kan gøre for at sikre, at man har et godt forhold til sine naboer, så er det at sørge for, at man selv er en god nabo. Det kan du f.eks. gøre ved ikke at larme for meget, ved at hænge en seddel op, hvis du skal holde en fest og ved at sørge for, at du ikke roder ude foran din dør. Det er til gengæld også noget, du nemt kan forvente af de andre, der bor i opgangen. Det kan være, at du skal i gang med at skabe gode relationer til de andre i din opgang?