Kategorier
Uncategorized

Mobilcovers bliver min fortrukne gave i år

Mobilcovers bliver min fortrukne gave i år 

Har du også svært ved at finde på en gaveideer i år? Jeg synes både det er en udfordring at finde på gaver til andre og i allerhøjeste grad er det svært at finde på ønsker til min egen ønskeseddel. Men så slog det mig – Mobilcovers er svaret på mine problemer. Alle har jo en mobiltelefon og mobilcovers er både praktiske og findes i alle mulige designs og former. Ja, selv materialerne er forskellige.                                                                                                                                                                               

Træt af gaveræset 

Jeg har ellers et ambivalent forhold til fødselsdage eller højtider. På den ene side er det superhyggeligt med familie, fest og pynt og småkager. Men selve gaveræset er jeg lidt træt af, især hvis det bare gælder om at vælge et eller andet objekt på en ønskeseddel, købe det, pakke det ind (hvis det ikke allerede bliver pakket ind i forretningen) og så overrække gaven. Jeg foretrækker at udtænke en personlig gave til hver enkel gavemodtager og det kan også godt lade sig gøre med mobilcovers som gaveobjekt. 

Mobilcovers med personligt touch 

I år har jeg besluttet, at min mor skal have et mobilcover med blomster og min svigerinde, der er veganer og går meget op i miljøvenlige og miljørigtige produkter, skal have et mobilcover fra Greylime. Mobilcovers fra det mærke er nemlig fremstillet af frø og plantefibre og altså helt uden plastik, hvilket er med til at nedsætte CO2 aftrykket. Helt genialt og helt i min svigerindes ånd. Min lille niece har også allerede en mobiltelefon, så jeg må på jagt efter et sødt mobilcover med små dyr. Hvis jeg ikke kan finde det, må hun have et af de der Fashioncovers fra Ideal of Sweden. De er også bare så lækre og oser af luksus og glamour. Lige noget for en lille prinsesse. Min far slipper – han får en bog – eller måske skulle han have et abonnement til Mofibo. De der bøger kan godt være hyggelige, men de fylder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *