Kategorier
Andet

Husker I at få et tilskud med D-vitamin?

Du har helt sikkert opdaget, at solen ikke skinner året rundt i Danmark – det kommer heldigvis som en overraskelse for de færreste. Men det er ikke alle, som er klar over, at solen er nødvendig for at aktivere D-vitamin i dig. Det vil sige, at du faktisk kan risikere at mangle D-vitamin, hvis du ikke får nok mad, eller er nok ude i solen. Det er der heldigvis råd for, og er du i tvivl om, om du får nok, så bestil dine d vitaminer hos apopro.dk, så du kan sikre dig, at du får den rigtige mængde af D-vitamin i din kost.

D-vitamin er anbefalet til mange

Det er faktisk sådan, at Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle voksne og alle børn over fire år får et tilskud af D-vitamin i vinterhalvåret, hvor der er lidt mindre sollys end normalt. Samtidig anbefaler de også, at børn som er under fire år får et tilskud med D-vitamin hele året rundt. Der er altså noget at holde øje med, hvis du har små unger, som render rundt udenfor og bruger en masse energi. D-vitamin er nemlig vigtigt for både tænder, knogler og en masse andre funktioner i kroppen.

D-vitamin giver stærke knogler og fine tænder

Du behøver ikke at bekymre dig om, om du kan få fat i D-vitamin. Det kan du købe rigtig mange steder, og du kan få det som både piller og dråber, og sammen med andre vitaminer og mineraler, eksempelvis kalk. Dog er det en god idé at huske, at D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, og derfor er det en god idé, at du spiser det sammen med et normalt sammensat måltid, så det hele bliver optaget rigtigt i din krop. Tilbage er der kun at ønske dig rigtig god fornøjelse med dit indkøb af vitaminer til hele banden derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *