Kategorier
Drinks

Forkæl dig selv med en lækker bubble tea

Gennem de seneste år har bubble tea vundet større og større indpas på det danske marked – og med god grund! Det er en lækker drik, der består af gode og lækre råvarer – og naturligvis de karakteristiske fine bobler.

Du kan købe bubble tea med i mange forskellige smagsvarianter. Fælles for dem alle er, at de har tapiokaperler i sig, som du kan suge op gennem sugerøret. Perlerne er med til at give bubble teaen et helt særligt twist i forhold til hele sanseoplevelsen. Derfor er det altid lidt af en oplevelse at drikke en bubbletea.

Hvad er bubble tea?

Bubble tea er en drink, der bliver lavet på en base af enten sort eller grøn te. Teen bliver blandet med andet juice, frugtsirup eller mælk. Nogle gange også en kombination af alle tre. Herefter bliver der tilføjet tapiokaperler til bubble teaen. Det er disse perler, der udgør boblerne i teen.

Perlene synker, på grund af deres vægt, ned i bunden af glasset. Derfor får du altid et bredt sugerør med til din bubble tea, så du kan suge de velsmagende perler op igen. Perlerne, eller boblerne om du vil, er nemlig med til at skabe et helt fantastisk sansebombardement inde i din mund.

Hvor stammer bubble tea fra?

Bubble tea er et relativt nyt fænomen i Danmark, men faktisk stammer drinken helt tilbage fra 1980’erne. Her blev den opfundet i Taiwan under navnet boba tea.

Sidenhen har den lækre drink spredt sig til resten af verden. Derfor behøves du heldigvis ikke tage hele vejen til Taiwan, hvis du også gerne vil smage den lækre drink.

Hvor kan jeg købe bubble tea?

Efterhånden findes der mange steder rundt omkring i Danmark, hvor du kan købe bubble tea. De fleste større byer i landet har mindst ét sted, hvor du kan få fingrene i den velsmagende lækre drink med bobler.

Hvis du befinder dig i København, har du mulighed for at købe bubble tea hos Bubblewow. Bubblewow ligger på Gammeltorv 8 i København.

Når du køber din bubble tea hos Bubblewow, bliver drinken lavet helt fra bunden og på lækre, gode råvarer. Derfor er du altid garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når du køber din bubble tea hos Bubblewow.

Kan jeg selv lave bubble tea?

Hvis du elsker at eksperimentere i køkkenet, kan du også selv forsøge at lave en bubble tea. Måske bliver den ikke lige så god som de professionelles i første omgang. Men du vil helt klart have det sjovt, mens du fremstiller drikken.

Hvis du gerne vil forsøge at lave din egen bubble tea, kræver det naturligvis de rette ingredienser. Derudover er det også vigtigt, at du følger en opskrift meget nøje. Blandt andet er det vigtigt, at du ikke koger teen til din bubble tea. Det kan nemlig gå ind og ødelægge smagsoplevelsen for dig.

Hvis du gerne vil lave din egen bubble tea, kan du nemt finde diverse opskrifter på internettet eller i forskellige bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *