Kategorier
Uncategorized

Løs mange anlægsopgaver med palisade stolper

Det kan være en udfordring at få en anlægsopgave til at gå op. Men det kan måske lade sig gøre med at benytte palisade stolper. For det giver rigtig mange muligheder for at ramme den rette løsning.

Palisade stolper

Sætter man palisade stolper tæt ved siden af hinanden, så opnår man et lille hegn og mur. Det er noget, der har været benyttet som løsning stort set altid. Specielt romerne har benyttet løsningen til blandt andet at lave en sikker lejr på hurtig vis på deres felttog.

Hvor kan de bruges?

Der er rigtig mange steder, hvor det giver rigtig mening at benytte palisade stolper. Det ses rigtig mange steder på legepladser, hvor det også kan bidrage til sikkerheden. Men det kan helt generelt benyttes, de steder, hvor der er brug for et hegn eller kant. Det ses ofte ved en havn og i vådområder. Men det er i princippet blot at se mulighederne, og så tænke på en løsning med palisade stolper. For stolperne kan fremstå meget dekorative, og dermed bidrage med mange ting.

Forskellige typer

Plast palisader findes i forskellige varianter. De findes som runde, kvadratiske og også med hulprofil. Specielt sidstnævnte er populære på legepladser, da de er meget børnevenlige, også da de kan være sjove at balancere på afhængig af hvilken størrelse på stolperne, der vælges. Og så findes stolperne i en række forskellige farver, så I kan få den præcis rette løsning. Og så er der jo palisader i plast og genbrugsplast

Palisader i genbrugsplast

Har I besluttet at benytte palisade stolper, så er det oplagt at benytte vedligeholdelsesfri palisades i genbrugsplast. For som i alle andre processer i livet, så er det en god ide, at tænke miljøhensyn ind i jeres anlægsarbejde. For alle bliver nødt til at sørge for at vi også har et rart miljø at leve i i fremtiden også – så palisader i genbrugsplast kan være vejen frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *