Kategorier
Uncategorized

Gør noget godt for dig selv og miljøet med økologi

Økologisk frugt og grønt er ren forkælelse

Hvis du vil gøre noget ekstra godt for dine medarbejdere, så er en økologisk frugtordning lige det du leder efter. Med økologisk frugt fra FrugtKurven får I et sundt og lækkert alternativ til de hyggelige kaffepauser. Undgå de usunde snacks, og sørg for sund frugt og grønt til hele kontoret.

Optimér sundheden på kontoret med årstidens friske frugt og grønt

Det er ikke altid helt nemt at holde hverken den slanke linje eller den søde tand for døren, når der tit og ofte er et stort udbud af usunde sager som chokolade og kager. Med de mange fødselsdage og fejringer på kontoret, kan man hurtigt komme til at få for meget sukker. Med Øko FirmaFrugt og Økologisk Frugtordning – FrugtKurven øko frugt er det nemt at være sund. Vis medarbejderne at I sætter pris på dem, og sørg for frisk frugt og grønt hver dag. Frugt er med til at holde et stabilt blodsukker, og tilfører gode fibre til en sund hverdag. Vores økologiske FrugtKurve og FrugtKasser er blandt de mest populære frugtordninger til virksomheder, og de er en god måde at vise medarbejderne at man bryder sig om miljøet og verden omkring os. En miljørigtig frugtordning gør alle glade – både medarbejdere og naturen.

Mere end 22 års erfaring

Hos FrugtKurven har vi stor erfaring med at levere lækker og frisk frugt og grønt til virksomheder i hele Danmark – vi har nemlig gjort det i mere end 22 år. Vi elsker at være en del af jeres hverdag, og gøre vores for at I får en sundere hverdag på kontoret. Med en Økologisk Frugtordning og øko frugtordninger til virksomheder og erhverv får I et stort udvalg af lækre FrugtKasser og FrugtKurve, som I kan sammensætte efter jeres behov. Vores øko frugtordninger byder på et stort udvalg af lækker og frisk frugt, som bliver nænsomt pakket og leveret til jer. Vores faste frugtchauffører kører ud hver dag, og I bestemmer selv hvor tit I vil have leveret; om det er hver dag eller et par gange om ugen.

Find de bedste snacks til eftermiddagspausen

Det er hyggeligt at samles til en lille pause ved kaffemaskinen, når arbejdsdagen begynder at gå på hæld. Det skal dog ikke være en undskyldning for at ty til usunde snacks! Stil lækkersulten med noget frisk, økologisk frugt eller nogle af vores lækre og sunde snacks. I vores store udvalg af delikate snacks finder I blandt andet sprøde nødder, lækre dadelkugler fra Cocohagen i forskellige varianter samt muffins. Ydermere, har vi et stort udvalg af økologisk mælk til kaffen og teen fra Naturmælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.