Kategorier
Alle opskrifter

Få varmen med hjemmelavet suppe

Synes du, det er ved at være lidt for koldt udenfor? Måske du er en af dem, der har svært ved at holde varmen, når temperaturen kun er etcifret. I den periode er det vigtigt, at du husker at gøre noget godt for dig selv. Det kunne for eksempel være at bruge tid på at lave et godt og varmt aftensmåltid, der nærer og giver varme. Hønsekødssuppe er næringsrigt og nemt at lave.

Samtidig er det en god måde at få brugt kyllingerester på, hvis du har noget til overs. Måske du var vant til at få hønsekødssuppe hjemme ved dine forældre eller bedsteforældre, da du var lille? Hvis ikke det er noget, du før har givet dig i kast med, kan du følge opskriften på dejlig hønsekødssuppe lige her – så er du godt stillet. Heldigvis er det en slags mad, de fleste godt kan finde ud af at lave, og det smager altså noget bedre, end suppe du køber færdigt.

Giv den færdige suppe et ekstra kick

Har du ikke tid til at stå og få lavet en suppe helt fra bunden, men vil gerne have noget, der smager af mere end den på frost fra supermarkedet? Du kan sagtens give den færdige suppe lidt ekstra smag ved selv at koge kylling på den samt tilsætte forskellige grøntsager, der også er med til at give smag. Det gør, at du får en suppe, der ikke har taget lang tid at lave, men som er nærende og god.

Der er mange forskellige retter, man kan lave med kylling, det begrænser sig på ingen måde til kun suppe. Hvis du savner lidt inspiration til, hvad du egentlig kan lave af forskellige retter, kan du prøve at tage et kig på hjemmesiden, hvor du vil blive præsenteret for en lang række opskrifter. Det gør måske din brainstorm lidt mere overskuelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *