Kategorier
Andet

Disse 4 ting skal man have styr på når man har en lille en på vej

Der er meget man skal have styr på når man venter. Og der er allerede meget man skal stå og jonglere med når man er voksen. Allerede skal man stå og tænke på familie, bolig, mad, arbejde og venner. Derpå skal man nu også tænke på bleer, sutter, barnevogne og meget mere. Så læs videre og find ud af hvad man burde have styr på før babyen kommer.

Find den rigtige barnevogn

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige barnevogn, der passer alle ens behov. For en barnevogn skal nemlig ikke kun passe ens babys behov, den skal nemlig også passe ens egne behov. En baby skal egentlig ikke have meget ud af en barnevogn. Barnevognen skal jo bare være sikker og behagelig tilpas. Men det er jo en selv der skal slæbe barnevognen rundt, og skubbe den rundt. Det kunne jo være at man er glad for at løbe, og man så gerne vil have en barnevogn man kan gå ud og løbe med. Eller måske vil man gerne have en barnevogn, der også kan bruges som et bilsæde. Eller en barnevogn der folder sammen.

Hvad med værelset?

Børneværelset skal jo også  være klar når den lille ankommer. Og ens baby kommer til at bruge meget tid i deres værelse. Babyer sover en del, så de kommer til at bruge meget tid i deres seng. Og man burde sørge for at babyværelset har alt ens baby kunne have brug for. Så der skal ikke kun være en seng. Der burde også være et puslebord, et klædeskab og måske endda noget babyvenligt legetøj. Og når man alligevel er i gang så kan man godt give væggene et nyt lag maling.

Et varieret udvalg

Det er vigtigt at man har et varieret udvalg af alt, når babyen kommer. Babyer er små, men de har brug for rigtig meget. Så der er vigtigt at man har masser af tøj klar, for man ved aldrig hvornår en baby skal have et hurtigt tøjskift. Man skal også have masser af klude, vaskeklude og bleer klar. For babyer kan også svine rigtig meget. Der skal også være masser af legetøj, for babyer kan også vælge at kede sig rigtig hurtigt, og hvis de ikke underholdt så vælger de at græde.

Hvad med bæredygtigheden?

Bæredygtighedsbevæglsen har også været ind over forældre og babyer. Så hvis man gerne vil være lidt mere bæredygtig i opdragelsen af ens barn, så er det helt klart en mulighed. Man kan jo selvfølgelig købe babytøj, klude og sengetøj af økologisk bomuld. Men kan kunne gå et skridt længere. Brug stofbleer i stedet for engangsbleer. Køb legetøj af træ eller silikone, i stedet for plastik. Man kunne endda købe alt hvad man har brug for fra genbrug, så kan man også spare en del penge. Så der er helt klart plads til bæredygtighed i ens opdragelse af ens baby. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *