Kategorier
Andet

Sådan får du et lækkert og nemt måltid i frokostpausen

For mange danskere er frokostpausen naturligvis noget, man ser frem til på enhver arbejdsdag. Her man man mulighed for lige at komme lidt ned i gear, koble lidt af, og dernæst nyde lidt godt mad inden man skal tilbage til arbejdet. Det kan dog godt være lidt af en videnskab nogle gange, når man skal finde ud, hvad man skal have med i madpakken – og derfor kommer der et par gode tips til netop dette. 

Få hjælp udefra

Hvis du er på helt på bar bund, hvad angår madpakken, og hverken har tid eller lyst til at stå om aftenen eller om morgenen og forberede frokosten, så er du ikke helt tabt. For en lækker og nem frokost er ikke mange klik væk, og da slet ikke hvis du arbejder i Københavnsområdet. Med frokost take away på frederiksberg kan du eksempelvis helt selv vælge din frokost med et par få klik, uden at skulle skænke mange tanker til besværet med selv at lave den. Du kan få din friske og varme mad leveret lige til døren, klar til levering i det øjeblik at klokken “slår frokostpause” på din arbejdsplads!

Pift madpakken op med forskellige elementer

Der er ikke noget mere kedeligt end en madpakke, udelukkende bestående af tre stykker rugbrød med forskellige pålæg, så hvis du endelig skal lave din egen madpakke, så skal du huske at variere indholdet i din madkasse. Et god stykke brød med god pålæg er selvfølgelig ikke helt skidt, og er et godt udgangspunkt i de fleste madpakker. Men frisk frugt som et lille forret og måske en sød snack til dessert kan være med til at give madpakke lidt farve og kant, så man rent faktisk ser frem til maden, når man nærmer sig sin frokostpause. 

Tænk på miljøet og tag dine rester med på arbejde

Hvis du er så heldig at have en mikroovn på din arbejdsplads, så har du også mulighed for at varme den mad, som du har med hjemmefra, og derfor er det helt oplagt, at du tager resterne med fra gårsdagens aftensmad – hvis der er noget til overs, naturligvis. På den måde mindsker du dit madspild, og du får ligeledes mulighed for at spise lækker, varm mad til frokost. Din kollegaer vil helt sikkert kigge meget misundeligt, når du hiver en lækker mørbradgryde eller en pasta bolognese op, giver den et par minutter i mikroovnen og nyder et godt måltid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *