Kategorier
Andet

Bestil julemaden ude fra

Julen er hjerternes fest, i december samles vi med dem vi elsker, både juleaften, i dagene op til og i dagene efter. Det er den tid på året, hvor stort set hvert et hjem er fyldt med farverige dekorationer og lys, men vigtigst af alt er det fyldt med hygge, glæde og god mad. Det kan godt medføre nogle stressende dage og mange timer i køkkenet.

Mere hygge mindre stress

Som barn fandtes der ingen bedre måned på året, end december måned. Dengang hed det ikke december, der tænkte man bare jul. Som voksen er der en helt anden side af historien og det er en af de måneder, der kan skabe mest stress, i de mange hjem rundt omkring i Danmark. December er en måned der indebære mange opgaver, man som voksen skal forholde sig til, inklusiv oppyntning, julegaveindkøb og julebag.

Det medfører mange ture, til og fra butikkerne, tunge poser og lange arme. Og så er der al den stress det medføre, som nok er blevet essensen af de fleste voksnes jul. Bor du i eller omkring Odense, så kan du give dig selv lov til at springe over hvor gærdet er lavest, men stadig få de traditionelle juleretter, der bare skal på bordet, når der er julefrokost. Bestil julemaden ude fra, og giv dig selv den gave at nyde julen som den burde nydes.

Traditionel julemad på en lidt utraditionel manér

At kunne læne sig tilbage og nyde familien både inden og under julefrokosten, lyder som en by i Rusland men ikke desto mindre, mere end tiltalende. Når man så samtidig kan nyde alle de traditionelle retter der høre sig til, lige fra de kolde til de lune, så bliver det nærmest ikke bedre. Alt forarbejdet er gjort for dig og du kan uden den store indsats og med god samvittighed servere lækker mad til dine kære, muligheden for at julemåneden forløber sig på afslappende manér ligger for dine fødder.

Uanset om I er et par, en lille familie eller et større selskab, er der mange forskellige løsninger og muligheder for, at få jeres mad udefra. Det eneste I skal gøre er, at bestille og hente den. Når I kommer hjem skal de lune retter varmes op, det eneste du selv skal handle ind, er drikkevarerne, udover det er der alt hvad i behøver til julefrokosten, selv friskbagt brød, rugbrød og saltet smør. Så er der serveret, både god mad og en jul uden for megen stress og jag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *